Aktualności

Aktualności
VI edycja Grzybobrania dla Gastronomii

VI edycja Grzybobrania dla Gastronomii

W dniach 22-24 września 2024 roku uczestniczyliśmy w VI edycji Grzybobrania dla Gastronomii w Villi Leśne Ustronie w Lubiszewie Tczewskim.


Podczas wydarzenia mieliśmy przyjemność zaprezentować nasze sery pleśniowe, które są już dobrze znane wśród kucharzy. Spotkanie z szefami kuchni i cukierni było dla nas cenne, ponieważ zawsze cieszymy się z możliwości bezpośrednich rozmów oraz dzielenia się naszą pasją do serów.

Jak zapowiadali organizatorzy, jednym z ważniejszych punktów tegorocznej edycji było przeprowadzenie trzeciej odsłony konkursu dla szkół gastronomicznych. Spotkanie szefów kuchni i cukierni stało się także doskonałą okazją do wspólnego wyjścia na grzybobranie oraz uczestnictwa w konkurencjach sportowych, warsztatach kulinarnych i pokazach live cookingu.

Dziękujemy organizatorom za zaproszenie.